TEKNOFEST 2022 İNSANSIZ SU ALTI ARAÇLARI İLERİ KATEGORİ YARIŞMASI-GİRESUN

BAUROV robotik takımı olarak Giresun’da düzenlenen Teknofest İnsansız Su Altı Sistemleri İleri Kategori yarışmasında 605 takım içinden finalist olarak üniversitemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.

Yarışmaya hazırlık sürecinde ve yarışma süresince bizden desteklerini esirgemeyen başta BAU Global Başkanı Sayın Enver Yücel olmak üzere, BAU Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafiz Arıca’ya, danışman hocamız BAU Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Berke Gür’e, Bahçeşehir Üniversitesi’ne, Giresun’daki misafirperverliklerinden dolayı Cem Mutlu Türkseven’e, Hakan Adanır’a, Giresun Doğa Koleji’ne ve Zifin Hotel’ e, Teknofest 2022 Giresun yarışmasında bizden desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyoruz ve desteklerinin devamını diliyoruz.

Bülten Aboneliği

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

Yorum Bırak