TEKNOFEST 2020 İNSANSIZ SU ALTI SİSTEMLERİ YARIŞMASI – GAZİANTEP

BAUROV ekibi olarak Gazintep’de düzenlenen Teknofest 2020 İnsansız Su Altı Sistemleri İleri Kategori yarışması için geliştirdiğimiz KAPLUMBOT V2 aracımızla katıldığımız yarışmada 1. olduk! Ayrıca 2020 yılında ilk defa verilmeye başlanan En Özgün Yazılım ödülünü de almaya hak kazandık.

Robotumuz KAPLUMBOT V2 manuel görevlerden “su altı temizlik” görevini 3 dakika 24 saniyede, “su altı montaj” görevini ise 3 dakika 30 saniyede tamamlayarak en kısa sürede tamamlayan robot oldu.

Birincilik ödülümüzü TC İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar, ASELSAN Genel Müdürü Sayın Haluk Görgün ve Gaziantep Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin tarafından teslim aldık.

Başta okulumuz Bahçeşehir Üniversitesi olmak üzere bizlere yardımlarıyla umut olan Rektörümüz Prof. Dr. Şirin Karadeniz ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekanımız Prof. Dr. Nafiz Arıca’ya; danışmanlığı ile bizlere her zaman yol gösteren Doç. Dr. Berke Gür’e ve diğer tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz ve desteklerinin devamını diliyoruz.

Bülten Aboneliği

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

Yorum Bırak