ROBOİK 2018 İNSANSIZ SU ALTI ARAÇLARI PROTOTİP YARIŞMASI

TC Cumhurbaşkanlığı Sivil Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen ROBOİK’18 “İnsansız Su Altı Araçları Prototip Yarışması” için geliştirdiğimiz aracımız “Spiderbot”, ağırlık ve boyuttan tam puan alıp görevlerin hepsini en kısa sürede tamamlayarak yarışmayı 189,788 puan ile 1. sırada tamamladı!

Ödülümüzü Ankara Savunma ve Sanayii Başkanlığı merkezinde düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyeti Savunma Sanayii Başkanı Sayın Prof. Dr. İsmail Demir tarafından teslim aldık. Başta okulumuz Bahçeşehir Üniversitesi olmak üzere, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nafiz Arıca ve danışman hocamız Doç. Dr. Mehmet Berke Gür’e, bu süreçte bize destek olan tüm destekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hep birlikte nice başarılarımıza!

Bülten Aboneliği

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

Yorum Bırak